picture

Естетична стоматология

Професионални прегледи от специалист зъболекар
Висококвалифицирано обслужване и широк спектър от стоматологични услуги.

picture

Представите за красота се променят непрекъснато. Идеята да се прикрива цветът на зъбите е толкова стара, колкото човечеството. В древен Китай и Япония е била популярна практиката зъбите да се боядисват черни. Тази практика може да се приеме като начало на козметичната стоматология.

Пленителната усмивка, разкриваща един ритмичен ред от естествени блестящи бели зъби, е първостепенен фактор при постигането на тази неуловима, доминираща черта, известна като индивидуалност.

Красивата усмивка и здравите зъби са един от най-важните фактори при общуването между хората.
В днешно време развитието и възможностите на стоматологията са предпоставка за постигането на все по-високи резултати в сферата на естетичната стоматология, която има за цел да възстанови несъвършенствата на съзъбието, независимо дали са вродени или придобити.

Естетичната стоматология е изкуството и професионалният усет за изработка на козметични корекции във формата, размера и цвета на зъбите. Красивата и обаятелна усмивка постигаме чрез: - избелване на зъби - фасети
Трябва да се има предвид обаче, че всяко естетично лечение е съпроводено със солидна основна терапия, която включва профилактика, пародонтално лечение на венечните заболявания, основно възстановяване на дефектите в устата на пациента и не на последно място - перфектна устна хигиена.

Керамични и композитни фасети
Керамичните фасети са едно от най-биологичните средства, което може да бъде използвано от практикуващия зъболекар за лечение на неговите пациенти.
Фасетите могат да бъдат керамични и композитни.
Керамичните фасети се изработват от екип зъболекар – зъботехник, докато композитните фасети могат да бъдат направени от стоматолога директно в устата на пациента.

Избелване на зъби
Избелването на зъбите може да се направи в домашни условия с помощта на избелващи пасти и ленти или шини, но най-ефективно е професионалното избелване на зъбите в стоматологичен кабинет.

Профилактичен преглед

picture

» Снемане на зъбен статус
БЕЗПЛАТЕН профилактичен преглед при запазване на час онлайн!


Ортопедични манипулации

picture

» Цирконий
» Металокерамика
» Протези


Търсите зъболекар от Пловдив и договор с НЗОК?

Попаднали сте на точното място! Стоматологичния кабинет работи по договор с Националната Здравноосигурителна Каса (НЗОК)

НЗОК logo bgzdrave logo

Алтернативни начини на плащане

За Ваше удобство в нашия стоматологичен кабинет можете да направите разплащане и с кредитна или дебитна карта.
VISA, MasterCard, VISA ELECTRON, Maestro, V-PAY.

picture picture picture picture picture