picture

Детска стоматология

Професионални прегледи от специалист зъболекар в град Пловдив
Висококвалифицирано обслужване и широк спектър от стоматологични услуги.

picture

Временните (млечните) зъби са двадесет на брой. Имат някои характерни особености, които предопределят по-различното протичане на кариеса в сравнение с постоянните зъби. Поради по-слабата им минерализация, по-тънките слоеве емайл и дентин, кариесът при временните зъби протича много бързо и има сравнително широко разпространение. Ако не се вземат мерки навреме, кариесът ще се прехвърли и на другите зъби. Затова е от изключително значение млечните зъби непременно да се лекуват.

Много е важно и проследяването на току-що поникналите постоянни зъби. Тъй като тяхната минерализация не е напълно завършена, веднага след пробива си те са изключително уязвими и лесно заболяват от кариес. Ето защо децата трябва да посещават стоматолог редовно – на всеки шест месеца за ранна диагностика и навременно лечение. Стоматологът следи правилен ли е пробивът на постоянните зъби, нормално ли протича растежът на челюстите, зъбни зародиши и т.н.

Децата трябва да свикнат отрано с мисълта за редовни профилактични прегледи при стоматолог, за да станат по-отговорни към своята орална хигиената.

Профилактичен преглед

picture

» Снемане на зъбен статус
БЕЗПЛАТЕН профилактичен преглед при запазване на час онлайн!


Ортопедични манипулации

picture

» Цирконий
» Металокерамика
» Протези


Търсите зъболекар от Пловдив и договор с НЗОК?

Попаднали сте на точното място! Стоматологичния кабинет работи по договор с Националната Здравноосигурителна Каса (НЗОК)

НЗОК logo bgzdrave logo

Алтернативни начини на плащане

За Ваше удобство в нашия стоматологичен кабинет можете да направите разплащане и с кредитна или дебитна карта.
VISA, MasterCard, VISA ELECTRON, Maestro, V-PAY.

picture picture picture picture picture